Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Cleverfox Learning, kişisel verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı taahhüt eder.

Cleverfox Learning, APT 421, The Cubes 8, Beacon Güney Bölgesi, Sandyford, Dublin 18 adresinde bulunan Accelerated Learning Technologies Ltd. şirketinin ticari adıdır. Cleverfox Learning, herhangi biri Cleverfox Learning'den hizmet aldığında toplanan herhangi bir kişisel veriden sorumludur.

Cleverfox Learning web sitesi, programlarımız ve hizmetlerimiz hakkında bilgi sağlayan birincil iletişim kanallarımızdan biridir.

Cleverfox Learning bir veri denetleyicisidir. Bu, hakkınızdaki kişisel verileri nasıl sakladığımız ve kullandığımıza karar vermekten sorumlu olduğumuz anlamına gelir.

Bu bildirim size Veri Koruma Kanunu * kapsamındaki yükümlülüklerimiz doğrultusunda verilmektedir. Bu gizlilik bildirimi, hakkınızdaki kişisel verileri Veri Koruma Yasası uyarınca nasıl topladığımızı ve kullandığımızı açıklar.

25 Mayıs 2018'ten itibaren mevcut veri koruma kanunu değiştirilecek ve kişisel verilerinizle ilgili olarak daha fazla hesap verebilirlik ve şeffaflık yükümlülükleri olacak.

Bilgilerinizi nasıl ve neden kullandığımızın farkında olmanız için bu bildirimi okumanız önemlidir.

Kişisel bilgileriniz nasıl toplanır?

Cleverfox Learning'in veri konuları arasında Cleverfox Learning'in web sitesini, öğrenme yönetim sistemini, Facebook sayfasını, Instagram sayfasını, Pinterest sayfasını ve LinkedIn sayfasını ziyaret ediyor. Programlarımızdaki katılımcıların yanı sıra; bağışçılar ve borç verenler; üyeler ve gönüllüler; ortaklar; sponsorlar; ve diğer paydaşlar (“Veri Konuları”).

Verilerimizle ilgili kişisel verilerinizi, sizinle hizmetlerimizden yararlanırken, hizmetlerimizden yararlanırken ve programlarımız ve hizmetlerimiz için idari formlarımızı doldurduğunuzda topluyoruz.

Aşağıdaki hizmetlerden faydalandığınızda Veri Konularımız hakkında bilgi toplayabiliriz: Cleverfox Learning'den alışveriş yapmak, yukarıda belirtilen platformlardan veya bağlı kuruluşlarından herhangi birinde sağlanan ücretsiz içeriği izlemek.

Bilgilerinizi araştırma amacıyla da toplayabiliriz.

Hakkınızda sakladığımız bilgi türleri

Kişisel veriler, o kişinin tanımlanabileceği bir kişi hakkında bilgi anlamına gelir. Anonim verileri, yani sizin tanımlanamayacağınız verileri içermez.

Daha yüksek düzeyde koruma gerektiren daha hassas kişisel verilerin özel kategorileri vardır.

Hizmetlerimizden yararlandığınızda, hakkınızdaki aşağıdaki kişisel veri kategorilerini toplayabilir, saklayabilir ve kullanabiliriz:

İsim, unvan, adresler, telefon numaraları ve iş ve kişisel e-posta adresleri gibi kişisel iletişim bilgileri.

Ödeme Verileri: Otomatik ödeme yoluyla ödeme yaparsanız, IBAN, BIC ve banka / bina topluluğunuzun adını veya ilgili yerlerde kredi kartı bilgilerinizi alırız.

Bizimle etkileşimler: Bizimle etkileşime girdiğinizde, bu etkileşimlerin ayrıntılarını kaydederiz (örneğin, telefon görüşmeleri, e-posta yazışmaları ve basılı kopya yazışmaları). Bir şikayette bulunursanız, bu şikayetle ilgili ayrıntıları işleyeceğiz.

Sağlık ve güvenlik yükümlülüklerimiz gibi işimiz için geçerli olan bazı yasal ve düzenleyici yükümlülüklere uymak için veriler.

Sağlığınızla ilgili bilgiler de dahil olmak üzere, her türlü tıbbi durumu içeren, bu detayları bize açıkladığınız özel kategoriler ve daha ayrıntılı kişisel veriler; Eşit Durum Davranışları.

Kalite güvencesi ve revizyon öğrenme amaçlı kaydedilmiş canlı derslerle ilgili kişisel veriler

Kişisel profiliniz için bize bir resim verdiğiniz fotoğraflardaki kişisel veriler.

Çerezler (Cookies)

Her ziyaretçinin siteye ulaşması için, tarayıcı türü, sürüm ve dil, işletim sistemi, siteye göz atarken görüntülenen sayfalar, sayfa erişim zamanları ve web sitesi adresini içeren ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, aşağıdaki kişisel olarak tanımlanamayan bilgileri açıkça topluyoruz. Toplanan bu bilgiler, yalnızca içeride ziyaretçi trafiğini ölçmek, eğilimleri ve siz bu sitedeyken kişiselleştirilmiş içeriği size sunmak için kullanılır.

Web sitemizde kullanılan çerezleri görüntülemek için lütfen buraya tıklayın.

Tarayıcınızın çerezleri kabul etmesini istemiyorsanız, tarayıcı ayarlarınızdaki çerez kabul seçeneğini kapatabilirsiniz. Çerez kabulünün nasıl kapatılacağı hakkında daha fazla bilgi için, lütfen tarayıcınızdaki “Yardım” fonksiyonuna bakın.

Çerez desteğini devre dışı bırakmanın bu web sitesinin düzgün çalışmasını engelleyebileceğini ve tüm özelliklerini ve hizmetlerini tam olarak kullanamayabileceğinizi unutmayın.

Kişisel bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz

Kişisel bilgilerinizi yalnızca yasalar izin verdiğinde kullanacağız.

Kişisel verilerinizi öncelikle sizinle sözleşmemizi yapmamıza ve yasal yükümlülüklerimize uymamıza izin vermemiz için işleme koymamız gerekir. Bazı durumlarda, kişisel verilerinizi, çıkarlarınızın ve temel haklarınızın bu çıkarları geçersiz kılmaması koşuluyla, kendimizin veya üçüncü şahısların meşru çıkarlarını elde etmek için kullanabiliriz.

Kişisel bilgilerinizi, çıkarlarınızı (veya başkasının çıkarlarını) korumamız gereken yerlerde veya kamu yararı için gerekli olduğu yerlerde de kullanabiliriz.

Kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar için kullanabiliriz:

Size hizmet sağlama - aşağıdaki hizmetlerden faydalandığınızda Veri Konularımızla ilgili bilgileri işleyebiliriz: Cleverfox Learning'den alışveriş yaparak programlarımıza katılın; diğer hizmetleri almak

İşimizi yürütüyoruz - hizmetimizin kalitesini izlemek ve iyileştirmek ve Cleverfox Learning için geçerli olan yasal ve düzenleyici yükümlülükleri yerine getirmek için verilerinizi işleme koyacağız.

Pazarlama - hizmetimizle ilgili olarak sizinle iletişim kurarken verilerinizi işleyeceğiz. Bunu yapmak için meşru bir ilgimiz varsa veya bu tür konular hakkında size mesaj göndermemize izin vermemize izin verirseniz, size gönderdiğimiz iletilerin sizinle ilgili olduğundan emin olmak için kişisel verilerinizi işleme koyacağız.

Kişisel bilgi vermezseniz

İstendiğinde belirli verileri sağlayamazsanız, sizinle sözleşmemize katılamamış veya sizinle birlikte hizmet veremeyebiliriz.

Kişisel verilerinizin bir sözleşmeye girmesini ve size hizmet vermemizi gerektirdiğinde, bunu açıkça ortaya koyacağız.

Amaç değişikliği

Kişisel verilerinizi yalnızca topladığımız amaçlar için kullanacağız, başka bir nedenden kullanmak zorunda olduğumuzu makul bir şekilde düşünmemiz gerekmediği ve bu nedenin işleme yönelik asıl amaç ve temel ile uyumlu olduğunu dikkate almadık.

Kişisel verilerinizi ilgisiz bir amaç için kullanmamız gerekirse, size bildireceğiz ve bu, yasalarca gerekli olmadıkça veya izin verilmediği sürece yapmamıza izin veren yasal temeli açıklayacağız (bu durumda kişisel verilerinizi, bilginiz veya rızanız).

Özellikle hassas kişisel bilgileri nasıl kullanıyoruz?

Özellikle hassas kişisel verilerin özel kategorileri, daha yüksek düzeyde koruma gerektirir.

Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmemiz gereken veya kamu yararı için ihtiyaç duyulan yerlerde özel kişisel veri kategorileri işleyebiliriz.

Daha az yaygın olarak, bu tür veriyi yasal taleplerle ilgili olarak ihtiyaç duyulduğu veya çıkarlarınızı (veya başkasının çıkarlarını korumak için) gerektiğinde ve sizin onayınızı veremediğiniz veya zaten yapmış olduğunuz yerleri işleyebiliriz. bilgi halkı.

Hizmetlerimizden yararlanırken sağlığınızı ve güvenliğinizi sağlamak ve Eşit Durum Yasalarına uymamızı sağlamak için fiziksel ya da zihinsel sağlığınız ya da sakatlık durumunuzla ilgili bilgileri kullanacağız.

Otomatik karar verme

Otomatik karar verme, elektronik bir sistem, insan müdahalesi olmadan karar vermek için kişisel bilgileri kullandığında gerçekleşir.

Bunu yapmak için yasal bir temele sahip olmadıkça ve yalnızca size bildirmediğimiz sürece, yalnızca otomatik karar vermeye dayanarak, üzerinde önemli bir etkiye sahip olacak kararlara maruz kalmayacaksınız.

Pazarlama

Sizinle posta, e-posta ve telefon yoluyla iletişime geçebiliriz.

ürünlerimiz ve hizmetlerimiz ile ilginizi çekebilecek diğer etkinlikler hakkında edia.

Aşağıdaki durumlarda bizden pazarlama iletişimi alabilirsiniz:

bizden bilgi almayı kabul etmiş veya onaylamış olmanız; veya

bizden satın alınan mal veya hizmetleri (ve pazarlama iletişimimiz yalnızca benzer mal veya hizmetlerle ilgili olacaktır); veya

meşru çıkarlarımızda;

ve her durumda, pazarlama iletişimlerini almayı seçmediniz.

İletişimin alınmasından önceki 12 ay içerisinde bu tür ürün veya hizmetlerin satın alındığı yukarıdaki (b) altından yalnızca elektronik pazarlama iletişimi alacaksınız.

Doğrudan pazarlama amacıyla kişisel verilerinizi işlemeyi durdurmamızı isteme hakkınız vardır. Bu hakkı kullanmak istiyorsanız, lütfen bize bir e-posta gönderin info@cleverfoxlearning.com .

Bilgi paylaşımı

Kişisel verilerinizi, yasaların gerektirdiği, sizinle sözleşmemizi yapmanızın gerektiği veya bununla meşru bir ilgimizin olduğu yerlerde üçüncü taraflarla paylaşacağız.

Verilerinizi güvenilir üçüncü taraf servis sağlayıcılarla paylaşacağız. Kişisel verilerinizi, örneğin bir düzenleyici kurum veya başka bir şekilde yasaya uymak için diğer üçüncü taraflarla da paylaşabiliriz.

Üçüncü tarafların verilerinizin güvenliğine saygı duymalarını ve yasalara uygun davranmalarını istiyoruz.

Tüm üçüncü taraf servis sağlayıcılarımızın, kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemlerini almaları gerekir. Üçüncü taraf servis sağlayıcılarımızın kişisel verilerinizi kendi amaçları için kullanmalarına izin vermiyoruz. Kişisel verilerinizi sadece belirtilen amaçlar doğrultusunda ve talimatlarımız doğrultusunda işleme koymalarına izin veriyoruz.

Kişisel verilerinizin yanlışlıkla kaybolmasını, kullanılmasını veya yetkisiz bir şekilde erişilmesini veya değiştirilmesini engellemek için uygun güvenlik önlemleri aldık. Ayrıca, kişisel verilerinize erişimi, çalışanların, temsilcilerin, yüklenicilerin ve bir işletmenin bilmesi gereken diğer üçüncü taraflara sınırlandırıyoruz. Kişisel verilerinizi sadece talimatlarımıza göre işleme alırlar ve gizlilik yükümlülüğüne tabidirler.

Ayrıca, şüpheli veri güvenliği ihlalleriyle ilgili prosedürler uyguladık ve sizi ve yasal olarak yapılması gereken durumlarda, şüpheli ihlalleri uygulayan herhangi bir düzenleyiciyi bilgilendireceğiz.

AB dışına bilgi aktarımı

Kişisel verilerinizin hiçbirinin Avrupa Ekonomik Bölgesi'nin (AÇA) dışına aktarılmasını öngörmüyoruz. Ancak, hakkınızda topladığımız kişisel verileri, güvenilir bir servis sağlayıcısının AÇA'nın dışında olduğu Avrupa Ekonomik Bölgesi'nin (AÇA) dışına aktarabiliriz. Bilgilerinizin AÇA dışında herhangi bir şekilde aktarılmasının gizlilik haklarınızı korumak için dikkatli bir şekilde yönetilmesini sağlamak için her zaman adımlar atacağız.

Veri saklama

Kişisel verilerinizi, yalnızca yasal, muhasebe veya raporlama gerekliliklerini yerine getirmek de dahil olmak üzere topladığımız amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklayacağız. Kişisel verilerinizin farklı yönleri için saklama sürelerinin ayrıntılarını saklama politikamızda bulabilirsiniz.

Bazı durumlarda, kişisel bilgilerinizi artık sizinle ilişkilendirilemeyecek şekilde anonim hale getirebiliriz; bu durumda, bu bilgileri size önceden bildirimde bulunmaksızın kullanabiliriz.

Erişim, düzeltme, silme ve kısıtlama hakları

Değişiklikleri bize bildirme göreviniz

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel bilgilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Kişisel bilgileriniz değişirse lütfen bizi bilgilendirin.

Kişisel bilgilerle bağlantılı haklarınız

Belirli şartlar altında, yasalara göre:

Kişisel bilgilerinize erişim isteyin.

Hakkınızdaki kişisel bilgilerin düzeltilmesini isteyin.

Kişisel bilgilerinizin silinmesini isteyin.

Kişisel bilgilerinizin işlenmesine itirazınız.

Kişisel bilgilerinizin işlenmesinin kısıtlanmasını isteyin.

Kişisel bilgilerinizin başka bir tarafa aktarılmasını isteyin.

Kişisel bilgilerinizi incelemek, doğrulamak, düzeltmek veya silmeyi istemek, kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmek veya kişisel bilgilerinizin bir kopyasını başka bir tarafa devretmek istiyorsak, lütfen aşağıdakileri yazılı olarak Veri Koruma Görevlimizle iletişime geçin. Detaylar aşağıda verilmiştir.

Kişisel bilgilerinize erişmek (veya diğer haklardan herhangi birini kullanmak için) bir ücret ödemenize gerek yoktur. Ancak, erişim talebiniz açıkça temelsiz veya aşırı ise, makul bir ücret talep edebiliriz. Alternatif olarak, bu gibi durumlarda talebe uymayı reddedebiliriz.

Kimliğinizi onaylamamıza ve bilgilere erişme hakkınızı (ya da diğer haklarınızı kullanabilmenizi) sağlamak için sizden özel bilgiler talep etmemiz gerekebilir. Bu, kişisel bilgilerin onu almaya hakkı olmayan hiçbir kişiye ifşa edilmemesini sağlamak için bir başka uygun güvenlik önlemidir.

Onay çekilme hakkı

Kişisel bilgilerinizin belirli bir amaç için toplanması, işlenmesi ve aktarılması için onayınızı vermiş olabileceğiniz sınırlı durumlarda, söz konusu işlem için onayınızı istediğiniz zaman geri çekme hakkınız vardır. Onayınızı geri çekmek için, lütfen aşağıda belirtilen detayları yazılı olarak Veri Koruma Görevlimizle iletişime geçin. Onayınızı geri çektiğinize dair bir bildirim aldığımızda, bilgilerinizi, yasal olarak yapmak için başka bir meşru temele sahip olmadıkça, başlangıçta kabul ettiğiniz amaç veya amaçlar doğrultusunda işleme koyamayacağız.

Veri Koruma Memuru

Bu gizlilik bildirimine uyumu denetlemek için bir veri koruma görevlisi atadık. Bu gizlilik bildirimi veya kişisel bilgilerinizi nasıl kullandığımız hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Suite 17, The Cubes Ofisleri, Beacon South Quarter, Sandyford, Dublin 18 info@clearfoxlearning.com adresindeki Veri Koruma Görevlisi ile iletişime geçin.

Herhangi bir zamanda, veri koruma konularında İrlanda denetim otoritesi olan Veri Koruma Komisyonu'na şikayette bulunma hakkınız vardır. Veri Koruma Komisyonu ile Veri Koruma Komisyon Ofisi'nden iletişime geçebilirsiniz. Kanal Evi, İstasyon Yolu, Portarlington, Co. Laois, R32 AP23, İrlanda veya info@dataprotection.ie adresine e-posta göndererek.

Bu gizlilik bildirisinde yapılan değişiklikler

Bu gizlilik bildirimini herhangi bir zamanda güncelleme hakkımız saklıdır. Kişisel bilgilerinizin işlenmesi hakkında sizi zaman zaman başka şekillerde de bilgilendirebiliriz.

Bu gizlilik bildirimi hakkında herhangi bir sorunuz olursa, lütfen Veri Koruma Görevlimizle iletişime geçin.

* Veri Koruma Kanunu, kişisel verilerin işlenmesi ve serbest dolaşıma ilişkin gerçek kişilerin korunmasına ilişkin EU / 1988 / 2003 Yönetmeliği'ni düzenleyen herhangi bir İrlanda mevzuatıyla değiştirilebilecek, değiştirilebilecek veya değiştirilebilecek olan 2016 ve 679 Veri Koruma Yasası anlamına gelir. Bu tür bilgilerin ve 95 / 46 / EC Direktifinin (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) ve zaman içinde yapılabilecek yasal belgeler ve düzenlemeler dahil, bunları değiştiren, değiştiren, birleştiren, yeniden yürürlüğe koyan veya değiştiren herhangi bir mevzuatın yürürlükten kaldırılması zamana.